Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Aperitiv cu Ardei Umplut cu Branza

Aperitiv cu Ardei Umplut cu BranzaUneori  un Aperitiv cu Ardei Umplut cu Branza este binevenit in momentele cand ni se anunta musafiri in ultima clipa. Este simplu de pregatit si Branza Pufoasa cu Ciuperci – Delaco se preteaza de minune la ardei.

Ingrediente Aperitiv cu Ardei Umplut cu Branza :

2–3 ardei capia sau grasi
140 g Branza Pufoasa cu Ciuperci
150 g cascaval afumat sau natur
50 g unt la temperatura camerei
½ jumatate gogosar taiat cubulete
patrunjel verde taiat marunt
sare, piper dupa gust, praf de usturoi (sau 1 catel usturoi razuit)

Preparare Aperitiv cu Ardei Umplut cu Branza :

Taiem ardeii spalati langa peduncul si scoatem cotorul cu seminte avand grija sa nu rupem ardeiul.
Cascavalul se da prin razatoare, adaugam branza pufoasa, untul, gogosarul taiat cubulete, verdeata si condimentam cu sare, piper dupa gust si praf de usturoi sau 1 catel usturoi razuit.

Aperitiv cu Ardei Umplut cu Branza
Se amesteca si ardeii pregatiti se umplu cu aceasta compozitie. Se pun la rece ideal ar fi sa fie tinuti macar 1 ora, dar se pot pune pe masa imediat.
La servire acest  Aperitiv cu Ardei Umplut cu Branza se taie rondele si se aseaza in farfurie sau pe platou pe verdeata (salata verde taiata fasii, pe rucola,… ).

Aperitiv cu Ardei Umplut cu Branza

Pofta Buna !
[amd-yrecipe-recipe:46]

Acest aperitiv cu ardei se poate prepara si cu branza proaspata de vaci sau chiar cu branza telemea mai putin sarata. Se prepara repede si oricand este la indemana indiferent de sezonul in care ne aflam fie ca este iarna sau vara. Mereu gasim ardei chiar daca nu sunt la fel de gustosi ca cei din gradina, si mereu branza proaspata gasim la piata.

Comentarii recente

  • sorin krumholtz

    17/10/2016 at 12:27

    o mare nostalgie mi-ati trezit! veche de cam 40 de ani! eu facultatea am facut-o departe de casa, cam 600 km! 12-14 ore cu trenul! cand ma intorceam la facultate, asta era mancarea mea pentru „pe tren”, pregatita de mama! nu sandviciuri si nu gaina coapta/fripta, invelita in ziar devenit unsuros! ea mai adauga si sunca in compozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram