Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Camembert la cuptor cu migdale si merisoare

Camembert la cuptor cu migdale si merisoareCamembert la cuptor cu migdale si merisoare

Pentru seara de Revelion si nu numai, va recomand sa pregatiti acest aperitiv deosebit –Camembert la cuptor cu migdale si merisoare, ce poate fi savurat alaturi de prieteni fara a fi nevoie de prea mult efort.
Aruncati repede in cuptor una sau mai multe rotite de camembert Ile de France, in functie de cati pofticiosi aveti la masa, pregatiti rapid si cateva frigarui din rozmarin si cubulete de paine, stropiti totul cu ulei de masline si lasati cuptorul sa isi faca treaba !!Tocati migdale, nuci sau ce seminte va plac, impreuna cu merisoare sau afine uscate si cand branza camembert e gata, treceti cu incredere prin ea cubuletele de paine prajita apoi tavaliti-le prin amestecul de seminte si fructe uscate!!Neaparat sa aveti la indemana paharul cu vin alb …merg grozav impreuna!!
camembert-la-cuptor-cu-migdale-si-merisoare-ingrediente
Camembert la cuptor cu migdale si merisoare- Ingrediente
o rotita camembert Ile de France – de la Delaco
merisoare uscate
migdale
2-3 catei de usturoi
rozmarin
ulei de masline
paine rustica cu seminte
sare roz de himalaya
camembert-la-cuptor-cu-migdale-si-merisoare-preparare
Camembert la cuptor cu migdale si merisoare- Mod de preparare
Rotita de camembert se scoate din cutie si se cresteaza pe una din parti.
Se impaneaza cu mici catei de usturoi si rozmarin proaspat.
se aseaza intr-o forma de ceramica si se stopeste cu ulei de masline.
Daca folositi alt tip de camembert care are cutiuta de lemn, nu este nevoie sa o puneti in cuptor intr-o forma de ceramica ci in cutiuta ei. Painea rustica taiata in cubulete, se pune pe tepuse din bete de rozmarin si se stropeste cu ulei de masline si  cu putina sare roz de himalaya.
camembert-la-cuptor-cu-migdale-si-merisoare-2
Pe o tava tapetata cu hartie de copt, se aseaza forma cu rotita camembert si frigaruile cu, cubuletele de paine si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20-25 min pentru rotita de camembert si un timp mai scurt pentru paine.
Cat timp camembertul e in cuptor, tocam marunt migdalele impreuna cu merisoarele uscate. Se scoate din cuptor si cat e fierbinte se inmoaie in ea cubuletele de paine apoi se trec prin amestecul de migdale si merisoare si se savureaza cu mare pofta langa un pahar cu vin alb!!

camembert-la-cuptor-cu-migdale-si-merisoare

 

Camembert la cuptor cu migdale si merisoare

Durata pregatire: 10 minutes

Durata gatire: 25 minutes

Timp total: 35 minutes

Camembert la cuptor cu migdale si merisoare

Ingrediente

  • o rotita camembert Ile de France - Delaco
  • merisoare uscate
  • migdale
  • 2-3 catei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • paine rustica cu seminte
  • sare roz de himalaya
https://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/aperitive/camembert-la-cuptor-cu-migdale-si-merisoare.html

Pofta Buna!!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Prajitura cu Smantana si Budinca
Prajitura cu Smantana si Budinca

Prajitura cu Smantana si Budinca, este o prajitura cu adevarat delicioasa. Este foarte simpla de preparat, cu ingrediente la indemana...

Închide