Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cascaval prajit umplut cu orez






Ingrediente:

200 gr cascaval
150 gr orez
sare,delikat, piper alb macinat
50 gr unt (margarina)

Preparare :

Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins ,pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa( luam ca masura o cana pentru orez , asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa . Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez).Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa .
Cascavalul il dam pe razatoarea mica . Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii. Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert . Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie .
Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.

Pofta buna !!!!

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram