Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada de omleta cu cascaval

Rulada de omleta cu cascaval

Un alt aperitiv foarte bun si usor de preparat va prezentam azi in speranta ca aceasta reteta sa va fie de folos. Speram sa incercati si aceasta rulada si sa va fie pe plac ca si restul de rulade prezentate de noi. Iata si cateva recomandari de rulade aperitiv  ce ati putea prepara pentru noaptea de An Nou : rulada de ou , rulada de cascaval , rulada de clatite ,

Ingrediente:

12 oua
verdeata (marar, patrunjel)
200 g cascaval ras
1 lingurita boia de ardei
1 ceapa verde
6 linguri ulei
sare, piper dupa gust

1 morcov,

Preparare:

Morcovul se curata si se da pe razatoarea fina dupa care se trage   1-2 minute la tigaie pe  o lingura de unt incins (poate sa fie folosit si ulei) In trei castroane diferite spargem cate 4 oua se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si le batem cu o furculita. Adaugam la fiecare omleta cate 2 linguri de ulei. In primul castron adaugati boiaua si jumatate din cantitatea de morcov calit , in al doilea adaugam ceapa si verdeata taiate fin, in al treilea incorporam 50 grame cascaval ras si restul de morcov calit.
Prajim succesiv omletele  intr-o tigaie in care incalzim putin ulei apoi le  intoarcem  pe cealalta parte. Le scoatem pe un fund de lemn mare si presaram deasupra cascaval ras deasupra asezam urmatoarea omleta prajita pe care o presaram din nou cu cascaval si punem si cea de-a treia omleta ce va fi si ea presarata cu cascaval. Asezam cele trei omlete suprapuse pe o folie alimentara si rulam strans cat sunt inca calde dupa care  se lasa la rece cel putin doua ore.

Rulada de omleta cu cascaval

 

 

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram