Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cafea cu inghetata si coniac

Cafea cu inghetata si coniacCafea cu inghetata si coniac

Mai zilele trecute cineva imi spunea ca in anii ` 70 la Cofetaria Opera, se servea aceasta cafea. Normal pe atunci aveam 1 anisor deci clar nu aveam cum sa stiu. Curiozitatea insa a fost mare si am incercat varianta propusa. Ce mai ! Pot sa va spun ca este un deliciu! Nu am primit o reteta anume , pur si simplu am pregatit dupa cum m-a dus capul, dupa relatarile din comentariu si iata rezultatul. Multumesc, Mircea Sofronie!

Va recomandam sa incercati si Latte Macchiato, nu o sa regretati.

Ingrediente Cafea cu inghetata si coniac

Pahar inalt de 300 ml
100 ml cafea naturala rece
4 globuri inghetata vanilie
25 ml coniac
frisca

Preparare Cafea cu inghetata si coniac

Pregatim din timp cafea naturala la ibric, la espressor si lasam la racit. Punem inghetata in pahar, turnam cafeaua peste si adaugam 25 ml coniac. Deasupra punem  frisca batuta.

Cafea cu inghetata si coniacSimplu si delicios !

Comentarii recente

  • Inchirieri autocare

    23/07/2015 at 19:47

    Pentru o mare amatoare de cafea aceasta reteta este perfecta pentru aceste zile toride de vara. multumesc pentru idee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram