Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Drob de miel cu cascaval

Drob de Miel cu cascavalDrob de miel cu cascaval

La compozitia Drobului de miel copt in clatite cu crusta de cascaval(click pe titlu si va duce la reteta)  am  adaugat cascaval Sofia de la Delaco taiat cubulete mai maricele, ca sa ies din tiparele clasicului drob  si le-am pus in forme mici de guguluf  pentru a fi mai usor de servit.

Ingrediente Drob de miel cu cascaval :

organele de la 1 miel (inima, ficat,splina,rinichi,plaman)
4 legaturi ceapa verde
2 legaturi usturoi verde
5 oua fierte
2 oua crude
2 legaturi patrunjel verde
500 g Cascaval Sofia
1 lingura untura
sare,piper dupa gust
piper boabe
6 catei usturoi
1 foaie de dafin

Preparare Drob de miel cu cascaval:
Organele se pun la fiert in apa rece impreuna cu 1 lingura piper boabe,1 foaie de dafin si cateii de usturoi.Fierbem si cele 5 oua.
Lasam organele de miel sa fiarba circa 40 minute de cand apa da in clocot. Dupa cele 40 minute scoatem organele si le lasam la racorit dupa care le taiem cubulete cu cutitul. Ceapa verde si usturoiul verde se taie rondele.

Incingem untura si calim ceapa si usturoiul pret de 1-2 minute, dupa care adaugam organele taiate cubulete. Lasam la calit circa 10 minute amestecand pana aromele se intrepatrund apoi le luam de pe foc. Compozitia se pune intr-un vas si adaugam ouale fierte, taiate cubulete, de asemeni adaugam si ouale crude, patrunjelul verde tocat si cascavalul Sofia taiat cubulete mai mari, dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper. Compozitia am asezat-o in forme de guguluf pe care le-am pus la copt in cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

drob de miel cu cascaval
Le-am scos le-am lasat sa raceasca apoi in mijlocul fiecarui guguluf de drob am pus cateva fire de ceapa verde taiate si trase printr-un inel de ardei iute. Am asezat gugulufii de drob pe platou si am stat cuminte pana au venit oaspetii sa ii servesc.

Drob de Miel cu cascaval Paste Fericit va dorim!

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram