Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Piept de pui cu susan







Ingrediente

un piept de pui
2 oua
o lg smantana
100 gr susan
piper alb
boia dulce
praf de usturoi
o lgt de ghimbir proaspat razuit
1 lg ulei de masline
sare

Garnitura
cartofi prajiti

Sos

300 ml smantana 12%grasime
2 lg condimente pentru produse lactate Fit-up
praf de usturoi
piper alb
sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb,boia dulce ,praf de usturoi,sare si ghimbir.Se adauga si uleiul de masline si se lasa la marinat 30 min la frigider.Fasiile astfel pregatite se trec prin ou batut cu smantana apoi prin semintele de susan.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit .La jumatatea timpului de coacere se intorc ca sa se rumeneasca pe ambele parti.Intre timp preparam sosul astfel :smantana se amesteca cu condimentele Fit-up,praf de usturoi dupa gust si piper.Definitivam gustul de sare si lasam la rece sa se intrepatrunda aromele.
Pieptul cu susan se serveste alaturi de sos si cartofi prajiti sau natur dupa preferinta.

Pentru prepararea acestei retete m-am inspirat de la Sabina.Multumesc mult

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram