Gogosari umpluti cu struguri

ingrediente
gogosari
struguri
otet
zahar
apa
miere
seminte de mustar
piper boabe
foi de dafin
Se spala gogosarii,se indeparteaza cotoarele si se umplu cu struguri albi si negri
Se prepara un sos din 1 l otet de 9 grade,3 l de apa,4 lg sare,500g zahar,foi de dafin si piper.Se da in clocot apoi se toarna peste gogosarii aranjati in borcan.
Mierea(250g) se adauga atunci cand compozitia este temperata.Se completeaza cu seminte de mustar .Se sigileaza si se depoziteaza la intuneric.
Dupa 7-8 zile se pot consuma .
Cantitatea de lichid o puteti micsora(numai sa pastrati proportiile) in functie de cati gogosari vreti sa puneti….

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *