Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inghetata de visine








Ingrediente
400 ml frisca
3 oua
200 gr zahar
esenta de vanilie
500gr visine
150 gr zahar cu pectina
(poate fi folosit si zahar normal)

Visinele desamburite se pun la fiert impreuna cu zaharul cu pectina pentru 5 min.
Ouale si zaharul se fierb pe baie de apa pana se spumeaza
Frisca se bate spuma.
Peste frisca batuta spuma adaugam compozitia de ou si zahar rece,esenta de vanilie si visinele scurse de siropul format .Se amesteca bine si se pune in caserole la congelator.Dupa 4 ore se scoate si se mixeaza bine cu ajutorul robotului de bucatarie.Se tine la congelator pana in momentul serviri.
Eu am servit-o cu sirop de visine.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram