Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tortilla de porumb cu chili si usturoi

Ingrediente:
75 g faina alba,
75 g faina de porumb,
2 linguri ulei,
100 ml apa calduta,
1 lingurita praf de copt,
1 lingurita sare,
2 catei usturoi pisati,
1/4 lingurita praf de chili,
Preparare:
Intr-un vas punem faina alba, faina de porumb, sarea, praful de copt, praful de chili, usturoiul pisat si amestecam. Adaugam uleiul apoi treptat amestecand continuu apa calduta pana obtinem un aluat omogen mai moale. Lasam acest aluat la odihna pentru circa 30 minute,dupa care rupem din el bucati de marimea unei nuci si le dam forma rotunda. Aceste bile de aluat le intindem cat de subtire putem pe suprafata de lucru presarat cu faina sub forma de cerc si apoi le coacem intr-o tigaie teflonata sau lespede de fonta fara ulei.
Le putem servi cu diverse creme , sosuri….

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram