Salau cu Legume la Cuptor
Salau cu Legume la Cuptor este una din retetele apreciate de familia mea. Salaul este un peste cu carne alba, se preteaza foarte bine a fi gatit in acest fel. Combinatia de rosii, ulei de masline, ardei, vin, salvie, busuioc ii da un gust aparte si te imbie sa mananci cat mai mult. File de Șalău […]
Merluciu file in crusta de migdale
Merluciu file in crusta de migdale Daca va place pestele si vreti sa pregatiti o masa gustoasa si sanatoasa intr-un timp scurt, va recomand sa incercati fileul de merluciu cu amestecul de legume cu orez din noua gama de produse Family Mix de la Minus22. Produsele Family Mix contin portia potrivita de legume si peste […]
Somon in Crusta de Pesmet cu Ierburi Aromatice
Somon in crusta de pesmet cu ierburi aromatice Reteta de somon in crusta de pesmet cu ierburi aromatice este una din provocarile lansate de Minus22, cel mai mare furnizor regional de peste si produse congelate, de a testa noua gama de produse Family Mix. Noua linie de produse Family Mix este disponibilă în 4 variante savuroase […]
File de Cod cu Mac
Va prezentam astazi o reteta simpla de Rulouri din File de Cod cu Mac pregatita cu mix-ul de File Cod Alaska Pollock cu Amestec Mexican de la Minus22. Se prepara rapid, nu necesita multe ingrediente la preparare, arata foarte bine pe patul de legume viu colorat si este delicios. Va recomandam sa rasfoiti si alte retete […]
Peste in Crusta Crocanta
Peste in Crusta Crocanta Pestele in Crusta Crocanta este perfect pentru a fi preparat in acest fel atat in zilele de Post cand avem dezlegare la peste, cat si in alte zile ale anului cand avem pofta de peste. Nu este o reteta sofisticata, este o reteta simpla si gustoasa cu toata simplitatea ei. Va […]
Fidea de orez cu pack-choi
Fidea de orez cu pack-choi Ingredientele date in aceasta reteta sunt suficiente pentru 4 persoane. Acest fel de mancare este de origine thailandeza si am folosit Shan’shi Paste de orez si Sos de soia Shan’shi. Sunt foarte multumita de produsele Shan’shi. In comparatie cu alte produse folosite, pot sa spun ca sunt de calitate superioara […]
Friptura de Caprioara in Bere
Friptura de Caprioara in Bere este o friptura ce se poate prepara atat cu carne de vanat cat si cu carne de vita. Eu am ales varianta cu vanat avand in vedere ca asteptam musafiri de seama si voiam sa ii impresionez, sper ca am reusit gatind aceasta Friptura de Caprioara in Bere. Alaturi am […]
Mancare de Cartofi cu Carne- Papricas
Am tot stat pe ganduri azi ce sa gatesc sa fie si simplu, bun, satios dar sa si mearga repede gatitul. Iaca asa am decis sa gatesc Mancare de Cartofi cu Carne – Papricas, cum se mai spune pe la noi…. Tot m-am socotit eu cu timpul cum a fierbe carnea de vanat si a […]
Medalioane de caprioara in crusta de migdale
Medalioanele de caprioara in crusta de migdale, servit alaturi de un Pinoit Noir – La Cetate de la Crama Oprisor, iti va face acest fel de mancare de neuitat .Acest vin lasa loc mai intai unor arome exotice, de rom si miez uscat de cocos, apoi se apropie de discursul carnal micotic al vinurilor clasice […]
Tocana de caprioara
Tocana de caprioara este un fel simplu de pregatit si deloc pretentios. Se poate prepara acest fel de mancare si din carne de vita sau carne vitel. Legumele folosite ii dau o savoare aparte, sosul ce se formeaza la final fiind extrem de gustos. Se poate servi cu cartofi, mamaliga, galuste de faina chiar si […]
Medalioane de caprioara cu cirese amare
Azi va prezentam reteta Medalioane de caprioara cu cirese amare .Carnea de vanat este foarte asemanatoare cu carnea de vita, dar are o textura mai moale, este mai usor de digerat si este mult mai sanatoasa. Daca consortul meu nu ar avea indeletniciri atat de ciudate (a se intelege ciudate pentru mine ) cum ar […]
Aperitive cu crema de branza si somon
Aperitivele cu crema de branza si somon sunt usor de pregatit, ele putand fi o gustare sanatoasa ce o puteti savura la orice ora sau un aperitiv deosebit pe o masa festiva. Ingrediente: 100g crema de branza cu smantana-Delaco 50g cascaval emmentaler o lingura cozi de ceapa verde tocate 2 linguri marar verde tocat 100g […]
Cum pregatim homarul!!
Homarii sunt una din cele mai preţuite şi mai de soi specii de crustacee marine fiind considerate si cele mai sanatoase si gustoase fructe de mare. Homarul are mai putine calorii decat carnea de pui sau vita, este bogat in fosfor, calciu, magneziu si zinc Acum vreo doua luni am avut norocul sa castig pe […]
Rata pe varza
Rata pe varza a fost mereu apreciata de familia mea. Indiferent ca gatesc aceasta reteta cu rata domestica sau rata salbatica se trece in cateva clipite. Aceasta combinatie de varza murata si carne va asigur ca este una deosebita si puteti folosi chiar si carne de porc, curcan, vita, vitel. Va asigur ca va fi […]
Gasca brezata cu ardei
Aceasta reteta culinara poate fi adaptata si pentru rata nu doar pentru gasca. Bucatile de carne se fragesc pe perioada cat se brezeaza in amestecul de vin folosit. Cel mai potrivit vin pentru a breza carnea de gasca am considerat a fi un Caloian Sauvignon Blanc, de la Crama Oprisor, dar am si servit acelasi […]