Flancuri cu capsuni. Desert rapid din foietaj, crema de vanilie si capsune. Foietaje dulci cu crema de vanilie si capsuni. Cele mai bune foietaje.
Flancuri cu capsuni-Ingrediente
un pachet aluat foietaj-400g
Crema de vanilie
1,3 l lapte
250 gr faina
450 gr zahar
5 oua
4 lg nuca de cocos
esenta de vanilie
sare
Flancuri cu capsuni-Mod de preparare
Se amesteca faina cu ouale, zaharul, nuca de cocos si 300ml de lapte, restul de lapte se pune la fiert apoi se rastoarna peste compozitie si se fierbe pana se ingroasa, amestecand continuu cu telul. Se raceste inainte de a fi folosita.
Dupa ce aluatul s-a decongelat se taie cu ajutorul unui cutit ferbinte in patrate egal cu latura de 6-7 cm.
Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu apa rece.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de circa 15-18 min
Se lasa sa se raceasca apoi se traseaza cu ajutorul posului cu sprit un model din crema si se decoreaza cu felii de capsuni.
Comentarii recente
Melianda
26/05/2008 at 16:04i-a uite ce idee buna acest deliciu, eu nici nu ma gandeam sa fac din foetaj ceva dulce, trebuiesc incercate.
LORY
27/05/2008 at 13:56Meli incearca-le combinatia e superrr!:)
Edith
01/06/2008 at 20:49Si eu o sa le inceeerc ca au cocoooos 🙂 Super frumoase ti-au iesit! 🙂