Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inimioare









Coji
100 ml ulei
200 ml apa
150 gr faina
5 oua potrivite

Crema
frisca 400 ml
zahar pudra 150 gr
zahar vanilat bourbon
zeama de la rodii(pentru culoare)

Decor
zahar pudra vanilat
bobite de rodii

Se pune apa si uleiul la fiert iar cand acesta a inceput sa fiarba adaugam faina in bloc amestecand energic ca sa nu ramana cocoloase.Dupa ce s-a racit adaugam ouale unul cate unul.Compozitia obtinuta se toarna in forme de inimioare si se coc la foc mare timp de 10-13 min dupa care la foc mai mic pana ce cojile capata o culoare aurie si sunt crocante.
Dupa ce s-au racit se taie in doua si se umplu cu frisca batuta amestecata cu zeama de rodii si zaharul pudra si zaharul vanilat.
Se pudreaza cu zahar pudra vanilat .

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram