Piscoturi de sampanie







ingrediente
oua 6 buc
zahar 60 gr
faina 120 gr
zahar pudra

1. se bat albusurile spuma;
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra….dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o.
7. se coace la foc potrivit
Se prezinta unite doua cate doua.

Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase ,usoare si putin crocante deasupra.

Iese cam 40 de buc.

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

Comentarii

  1. a zis

    Nu am mai vazut piscoturi de casa de vreo 20 de ani .Pe timpuri le facea mama acasa.Nici nu se compara cu cele cumparate.Mersi pt. reteta. O zi buna Cami

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *