Tort Mozaic

Blat:

6 oua ,
6lg zahar,
6lg faina
Crema1:
300gr finetti,
Crema2:
300ml frisca,
3 lg dulceata de visine,
Sirop:
sirop de visine 500ml,
Decor
200ml frisca
ciocolata alba
Mod de preparare
se prepara un blat obisnuit din ingredientele de mai sus care se taie in 3 foi dupa ce s-a racit .Prima foaie se insiropeaza si se adauga un strat de finetti apoi a doua foaie si ia se insiropeaza peste care se pune frisca batuta in care am adaugat dulceata.;La final de adauga si ultima foaie pe care o insiropam ,iar tortul se imbraca intrun strat subtire de finetti.Se decoreaza cu fisca dupa indemanarea fiecaruia.
Print Friendly
Share on Facebook4Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

loading...

Comentarii

  1. a zis

    ce tort fain ai facut, Lory! Dar cum iti sta tie asa frisca fara gelatina? Vad ca stratul e gros si pare sa stea f tzapana :)

  2. a zis

    multumesc Edith!cat despre frisca pot sa spun ca am folosit una vegetala,dupa ce am batut-o am amestecat-o cu dulceata si s-a ingrosat mai mult, incat am putut sa pun stratul asa de gros.:)

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *