Ciorba moldoveneasca de gaina

ciorba-moldoveneasca-de-gaina
Ciorba moldoveneasca de gaina
Ingrediente
o gaina de tara
doi morcovi
o ceapa
un pastarnac
o bucata telina
un ardei gras rosu
o cutie de rosii
500ml bors
leustean
marar
patrunjel
cimbru
sare
taitei de casa(facuti dintr-un ou si faina cat cuprinde)
ciorba-moldoveneasca-de-gaina-2-ingrediente
Mod de preparare
Carnea portionata se pune la fiert , se spumeaza si se lasa asa sa fiarba 30min.Peste carne se adauga sare dupa gust si legumele in urmatoarea ordine: ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul gras si se lasa la fiert la foc potrivit pana ce carnea e aproape gata. Apoi adaugam rosiile din conserva(sau proaspete)taiate bucati mici .
ciorba-moldoveneasca-de-gaina-2-mod-de-preparare
Intre timp se fac taiteii , adaugandu-se si ei in ciorba. Se pune  borsul incalzit si se mai da in cateva clocote, se opreste flacara si se adauga verdeata tocata marunt . Se serveste cu verdeata deasupra si ardei iute.
ciorba-moldoveneasca-de-gaina-1

 

Print Friendly
Share on Facebook65Share on Google+0Pin on Pinterest8Tweet about this on Twitter1

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

loading...

Comentarii

  1. Anonymous a zis

    Doamne Lory…cine m-a pus sa citesc la ora asta, minunatele voastre retete ???
    Am udat tastatura…
    Pun semnatura ca vad ca nu vrea sa ma recunoasca !Sidy

  2. Anonymous a zis

    buna arata super,dar era mult mai buna dc se punea si smantana ii da un gust minunat de nu iti mai vine sa te opresti din mancat,sa mai fie si un ardei iute

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *