Prajitura la Metru Rapida
INGREDIENTE :
un pachet dublu de biscuiti petit beurre,
1 plic de budinca capsuni,
1 plic de budinca cocos (sau vanilie),
(putem folosi si alte combinatii de budinca ),
600 ml lapte,
10 linguri zahar,
250 gr Rama (la cub,sau unt),
ciocolata menaj pentru glazura,
PREPARARE :
Fierbem fiecare budinca in 300 ml lapte cu cate 5 linguri zahar pana se ingroase , apoi se lasa la racit .Adaugam la fiecare cate 125 gr margarina Rama (sau unt) si mixam bine cu mixerul . Luam un biscuite ,il ungem cu crema de capsuni , lipim un alt biscuite , apoi ungem un alt biscuite cu crema de cocos si tot asa alternam crema pe biscuiti si le lipim pana se formeze o rulada mai lunga .
Preparam glazura de ciocolata cu care vom glasa rulada si lasam la rece pana se intareste. Taiem rulada pe diagonala , astfel vom obtine o felie in care vor aparea ambele creme.
Comentarii recente
mihaela p
22/12/2011 at 23:13arata super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous
03/02/2012 at 22:11mi-ai facut pofta!
Elena Toma
03/02/2012 at 23:16Este tare interesanta idea, eu facea chestia asta din checuri taiate felii. Mi se pare insa ca biscuitii sunt o contributie grozava. Cu budinca la plic nu sunt de aceeasi parere, eu nu folosesc in veci, dar pot face doua creme si sa fac si eu prajiturica in acest weekend. Pe frigul asta o mica recompensa dulce nu refuza nimeni!
Leila
03/02/2012 at 23:32Uneori trebuie sa ne adaptam la timpul pe care il avem la dispozitie Elena 😉 O seara placuta sa ai !
Anonymous
02/05/2012 at 20:25waw arata grozav si sunt sigura ca si gustul este nemaipomenit… eu sunt insarcinata si asa pofta am acum de o asemenea prajitura ,gata nu mai vb si ma pun la treaba sper sa iasa buna :* multumesc pentru reteta (alexandra)
anca
28/11/2012 at 19:45e foarte buna rapid de facut si nu in ultimul rand usor de facut merita sa incercati
Gratiela Nyiri
11/01/2013 at 22:33a o intrebare:in produsul final,biscuitii sunt tari sau se inmoaie un pic?vreau sa o fac deseara pt copii dar sunt mofturosi si mi-e ca nu le place daca e tare…
Draga Vintila
14/04/2013 at 20:05A iesit foarte buna .Multumesc pentru reteta !
LianaFilipas
14/04/2013 at 21:56Pentru putin , Draga Vintila . Te mai asteptam sa incerci si alte retete .