Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cartofi noi cu ciuperci si mozzarella

cartofi-noi-cu-ciuperci-si-mozzarella

Cartofi noi cu ciuperci si mozzarella o mancare de sezon, gustoasa si usor de pregatit.
Ingrediente
5-6 cartofi noi  potriviti
1 ardei gras/capia rosu
3 fire de ceapa verde
400 gr ciuperci brune
4 linguri ulei
4 oua
6 linguri mozzarella rasa
o legatura patrunjel
sare
piper
Cartofi noi cu ciuperci si mozzarella
Mod de preparare
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja.
Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie rondele potrivit de groase.
Intr-o tigaie punem 4 linguri de ulei in care calim ciupercile taiate lame .
Cand acestea au scazut bine adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul gras cubulete.
Calim in continuare pret de 2-3 min.
Lasam amestecul sa se racoreasca dupa care il turnam peste cartofii taiati rondele.
Batem ouale bine cu sare si le punem peste cartofi impreuna cu patrunjelul tocat marunt si 3 linguri de mozzarella rasa.
Condimentam cu sare si piper.
Punem amestecul intr-un vas de ceramica,presaram deasupra restul de mozzarella si dam la cuptor pentru 20-25 min la temperatura mare(200 grade)
Cam la jumatatea timpului acoperim forma cu o folie de staniol asta ca sa nu se arda deasupra.
Se serveste atat calda cat si rece .
Pofta buna!!

cartofi-noi-cu-ciuperci-si-mozzarella-1

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram