Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tocanita de ardei copti

Ingrediente:
ardei grasi 10 buc
ceapa 3 buc
morcov 2 buc
rosii 4 buc
smantana 5 lg
faina 1 lg
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras se pune la calit in putin ulei si apa pana se inmoaie bine.Apoi se adauga rosiile decojite si tocate marunt si se fierbe pana se formeaza un sos consistent.Se adauga ardeii care au fost copti si curatati de pelita se mai adauga putina apa si se mai fierbe cam 15 min.La final se adauga smantana in care am omogenizat o lingura de faina,se potriveste de sare si piper se mai tine 10 min .Se serveste cu mamaliguta calda…sau dupa cum doriti.
Pofta buna!!!



 

Comentarii recente

  • carmenhoffmann

    31/07/2008 at 10:40

    Si eu am postat aceasta reteta pe blog.Eu o stiu de la mama mea si imi place foarte mult. Nu am auzit multe persoane care sa stie de aceasta mincare si am fost placut surprinsa cind am vazut-o pe blogul vostru.Va pup

  • LORY

    31/07/2008 at 13:43

    Carmen bun venit pe la noi:)
    cat despre aceasta reteta ce sa-ti spun…eu o fac de peste 18 ani :)dar de mancat o mananc de cand ma stiu fiindca si mama acasa o facea
    M-am dus acum pe blogul tau si am vazut-o :)sunt cateva diferente de ex eu nu pun usturoi si vad ca tu nu i-ai pus smantana
    am sa o incerc ei eu in varianta ta cu siguranta e foarte buna si asa:)
    Te pup si te mai asteptam

  • oana86

    08/08/2008 at 20:12

    matusica … tare buna e tocanita de ardei cu smantana .. am facut si eu o data … si se mancase toata (K)

  • Lory

    09/08/2008 at 20:19

    oana intradevar e foarte buna:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram