Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cum sa faci curatenie in casa rapid si usor

Cum sa faci curatenie in casa rapid si usor

Cine nu isi doreste o casa curata si ordonata fara a investi mult timp si efort? Da, marea problema e timpul fiindca pe langa cel alocat curateniei ne dorim sa avem timp si pentru gatit, intalniri cu prietenii sau relaxare langa cei dragi.
Pentru toate astea trebuie sa avem la indemana metode eficiente, iar indispensabil din casa e nimeni altul decat aspiratorul!!
Am lasat retetele culinare deoparte si astazi vreau sa va vorbesc despre aspirator!!
Vechiul meu aspirator nu mai voia nicicum sa isi indeplineasca menirea asa cum trebuie asa ca am pornit in cautarea unuia nou, performant, usor de folosit si care sa imi usureze munca.
M-am oprit la Aspiratorul vertical FSVC-M28.8BR de la partenerii nostri Fram Electrocasnice, cu care avem o frumoasa colaborare.

Aspirator vertical FSVC-M28.8BR

Daca ne urmariti, stiti deja ca in fiecare luna va prezentam retete delicioase in care produsele electrocasnice Fram si Heinner ne sunt de ajutor. Sigur stiti si ca in fiecare luna, pe pagina de facebook a blogului, un norocos poate castiga un electrocasnic din cele pe care noi le folosim!!

Aspirator vertical FSVC-M28.8BR

Dar haideti sa va spun despre noul meu aspirator!!
Ma bucur de ajutorul lui de o luna de zile si sunt tare multumita!! Si pentru a exemplifica cat mai detaliat cat de usor se poate folosi acest aspirator, am pregatit si un filmulet in care am incercat sa va arat cat de usor se asambleaza, cum aspira pe mai multe tipuri de suprafete dar si cum sta frumos in picioare fara nici un sprijin sau cum poti aspira sub locurile joase fara sa te apleci prea mult.

Cum sa faci curatenie in casa rapid si usor- VIDEO

De ce sa alegem aspiratorul vertical de la Fram

Daca inca nu v-am convins cu video de mai sus, va las aici mai multe detalii tehnice, care sper sa va fie de ajutor!!
Aspiratorul vertical Fram vine ambalat intr-o cutie nu foarte voluminoasa, in care am descoperit pe langa componentele principale si alte accesorii care pot fi folosite in spatiile inguste, pe tapiteria canapelelor sau pe suprafete variate.


Functioneaza pe baza de acumulator Lithium, ce este extrem de puternic in utilizare si care poate fi incarcat la priza cu ajutorul unui incarcator. Deci, am scapat de cabluri intinse prin casa si prize scoase din locasul lor de atata tras :))
Are o putere de 420W si 3 viteze de aspirare- max, mediu si eco!! Motorul tip BLCD garanteaza o buna functionare, eficienta si o viata mai indelungata decat a motoarelor obisnuite.
Un alt sistem care mie mi-a placut foarte mult, e acela ca aspiratorul poate fi lasat in picioare, sta in echilibru fara a fi nevoie sa fie sustinut de ceva sau rezemat de perete. El vine insotit si de un suport de prindere ce poate ce poate fi montat in perete.


Sistemul de filtrare ciclonic ofera performanta excelenta in aspirare prin retinerea particulelor de praf, astfel aerul din incapere se pastreaza curat.

Cat timp poate functiona aspiratorul


Timpul de functionare este in functie de viteza aleasa, el poate functiona 10, 22, sau 60 de minute.
Tubul de aluminiu este usor manevrabil, astfel aspiratorul poate fi folosit foarte usor si intr-un mod cat mai pacut. Flexibilitatea lui face ca aspirarea sa se faca cu usurinta si in locurile mai greu accesibile fara prea mult efort.
Aspiratorul are doua tipuri de perii rotative interschimbabile, perie din plastic si perie moale. Special create pentru curatarea podelelor dure, covoarelor, mochetelor iar lumina led incorporata asigura eficienta ridicata in utilizare.

aspirator fram

Recipientul aspiratorului are o capacitate de 0,65L suficient pentru o aspirare zilnica. In schimb este transparent astfel se poate urmari cu usurinta nivelul murdariei din el. Se goleste foarte usor, nu trebuie scos zilnic din locasul respectiv. Trebuie doar indepartat tubul principal, apoi apasat capacul de evacuare deasupra cosului de gunoi.
Recipientul se poate dezasambla asa cum am aratat si eu in video, si toate componentele, inclusiv filtru se pot spala. Dupa uscarea completa se asambleaza si poate fi folosit.
Sper ca tot ce am scris in articol va va fi de folos in alegerea unui aspirator eficient pentru a va putea face curatenia in casa intr-un mod rapid si usor. Poate fi cadoul perfect, mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna.
Eu l-am ales si ma bucur de ajutorul lui!!

Cum sa faci curatenie in casa rapid si usor

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram