Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Sandvis cald

Sandvis caldSandvis cald

Ingredientul principal al acestui Sandvis cald este Crema de Branza Natur de la Delaco. Il preferam la prepararea sandvisurilor in locul untului caci fie cald, fie rece sandvisul este mult mai gustos.

Va recomandam sa incercati si alte retete cu produsele Delaco de la categoria de Aperitive.

Ingrediente Sandvis cald:

150 g Crema de Branza Natur
100 g pastrama (sunculita afumata, sau orice alt mezel pe care il preferati)
1-2 fasii ardei gras taiat marunt
2-3 rosii chery
sare, piper proaspat macinat
100 g cascaval afumat natur – Delaco
marar verde sau patrunjel verde (dupa preferintele fiecaruia)

Preparare Sandvis cald :

Pastrama (sunculita) se taie cubulete, la fel ardeiul gras si il adaugam la crema de branza natur. Rosiile chery se taie in doua si indepartam miezul. Restul se taie cubulete si se adauga la celelalte ingrediente. Condimentam cu sare si piper proapspat macinat.

sandvis cald

Compozitia obtinuta se intinde pe 3-4 felii de paine in strat mai gros, iar deasupra fiecarei felii vom razui cascaval afumat. Asezam feliile de paine pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 5 minute, pana painea devine aurie. Se scot sandvisurile din cuptor se presara cu marar verde sau patrunjel verde tocat si se pot servi.
Sandvis caldPofta Buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram