Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Concurs-Vegeta si EVA iti pregatesc masa de Paste!

Concurs-Vegeta si EVA iti pregatesc masa de Paste!Concurs-Vegeta si EVA iti pregatesc masa de Paste!
Povestea Podravka, compania croată producătoare a brandurilor Vegeta și EVA, a început in anul 1934, ca o afacere de familie, prin eforturile fraților Wolf care deschideau la acea vreme un atelier de procesare a fructelor. Astăzi este una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est. Fiecare produs Podravka este rezultatul unei bogate tradiții și a unei experiențe îndelungate în domeniul culinar.

Vegeta a prins viață 25 de ani mai târziu. Produsele Vegeta conferă prospețime mâncărurilor tradiționale, pe care le adaptează la cererile consumatorului modern. Anual, 150.000.000 morcovi, 36.000.000 bucăți de păstârnac, 36.666.666 cartofi și milioane de alte legume naturale sunt folosite de Vegeta pentru a crea baza a 7.660.700 000 de porții de mâncare, destinate consumatorilor din întreaga lume!

Concurs-Vegeta si EVA iti pregatesc masa de Paste!

De cealaltă parte, EVA  este un brand de conserve de pește care oferă o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate, peștele fiind pescuit din Marea Adriatica și Marea Mediterană.
Cu Vegeta și EVA prepararea unor mâncăruri gustoase și consistente poate fi un lucru simplu, creativ, dar și distractiv!
Pentru că nu mai este mult până la Paște, va oferim șansa de a avea 2 ajutoare de nădejde în bucătărie, pe care să puteti conta atunci când pregătiți masa cu bunătăți: Vegeta și EVA!

 Trei premii generoase isi asteapta castigatorii!!

 Premiul I  – un coș cu 14 produse Vegeta + o carte de bucate și o mănușă termică

Premiile II și III – cate un cos cu 8 produse fiecare: Vegeta

*cosul nu intra in premiu e cu titlul de prezentare.

Conditii de participare
Înscrie-te în concurs în perioada 4-14 aprilie și poti fi unul dintre cei 3 câștigători!
-Dă like și share public pe pagina ta la imaginea de concurs postata AICI(clic) pe pagina noastra de FB, si da tag la doi  prieteni, sa se inscrie si ei sau poti distribui concursul de aici cu ajutorul butonului de FB de la finalul postului dand tag la doi prieteni 🙂
-Inscrie-te aici, pe blog  printr-un comentariu raspunzand la întrebarea ”Ce specialitate pregătești pentru masa de Paște?”
-Sunt inscrisi in concurs doar cei ce urmeaza toate conditiile de mai sus;
-La concurs se pot inscrie si cei din afara tarii, iar in cazul unui castig trebuie sa dea o adresa de livrare din tara (rude, prieteni);
-Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org in data de 15 aprilie.
-Premiile vor fi distribuite de catre sponsor;
Va dorim mult succes!!
Concurs-Vegeta si EVA iti pregatesc masa de Paste!
Update: 15/04/2016
In urma tragerii la sorti castigatorii celor 3 premii sunt:

Premiul I- Ramona Violeta Barascu
https://www.facebook.com/ramonavioletabarascupremiul-I-VEGETAPremiul II-Dinu Florina
https://www.facebook.com/dinu.florina.5premiul-2-vegeta
Premiul III- Koos Angela
https://www.facebook.com/angela.koos
premiul-3-VEGETA
Avem rugamintea ca in cel  mult 24 ore sa ne trimiteti datele de contact (adresa si nr de telefon) prin mesaj privat pe pagina noastra de fan Bucataresele Vesele
Multumim tuturor pentru participare !!

 

Urmareste-ne si pe Instagram