Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Povestea Salamului Sasesc de la Cris-Tim

Povestea Salamului Sasesc de la Cris-TimPovestea Salamului Sasesc de la Cris-Tim
Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de mezeluri este fara doar si poate  Salamul Sasesc de la Cris-Tim.
Producator de produse din carne cu o traditie de peste 23 de ani, Cris Tim ne se prezinta  acum produsele intr-o noua imagine cu o noua eticheta.
Salamul Sasesc  este un produs premium, ce nu face rabat de la calitate de mai bine de paisprezece ani. Un produs pregatit cu atentie din carne si condimente atent selectionate, dupa o reteta secreta numai de cei 6 sasi stiuta 😉
La toate acestea se adauga ingredientul  cheie in care sta adunata toata bunatatea, dragostea si pasiunea pentru ceea ce fac.

Povestea  Salamului Sasesc de la Cris-Tim si a celor 6 sasi continua si o puteti descoperi mai pe larg pe www.6sasi.ro

 

Povestea Salamului Sasesc de la Cris-Tim

 

salam-sasesc-eticheta-noua

Cu un gust si o forma inconfundabila, Salamul Sasesc a poposit pe mesele romanilor in 2002.
Cuvintele “Sssalam Sssasesc” din campania tv la vremea aceea, se regaseau pe buzele tuturor, facandu-l dorit si mai mult atat de cei mari cat si de cei mici.
Mai mult ca sigur acela a fost momentul cand am aflat despre Salamul Sasesc de la Cris-Tim iar pasul urmator  a fost desigur degustarea lui.
Si da, a devenit preferatul nostru!!
Atunci cand poftim la o pizza sau la un sandvis cu salam, toate cele trei sortimente – Salamul Sasesc, Salamul Sasesc  Pikant si Salamul Sasesc cu piper verde sunt alegerile noastre neconditionate.

Povestea Salamului Sasesc de la Cris-Tim 

0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.