Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Crema de oua

Crema de ouaCrema de oua este un aperitiv rapid de preparat ce se poate folosi atat individual cat si la pregatirea altor aperitive reci sau calde.

Poate fi considerata o gustare alaturi de care punem o cana mare cu lapte proaspat sau o cana cu ceai fierbinte. Se poate consuma cu legume, dar si cu diferite muraturi, cu paine proaspata sau paine prajita.

Totul depinde doar de gusturile fiecaruia. Va recomand sa rasfoiti si sectiunea cu Aperitive unde veti gasi numeroase idei cu gustari, aperitive festive… .

Ingrediente Crema de oua :

3 oua fierte
50 g unt
1 ceapa mica
1 lingurita mica boia dulce sau 1 lingura pasta de ardei (putem folosi ambele)
1 lingura mustar
sare,piper

Preparare Crema de oua :
Ouale se fierb, curata si se dau pe razatoarea mare. Adaugam la ouale razuite untul topit si racit la temperatura camerei, ceapa razuita pe razatoarea fina, mustarul, lingurita cu boia, pasta de ardei, sare si piper.

Crema de ouaSe amesteca si daca mai e nevoie adaugam unt sau mustar pentru ca crema sa aiba o consistenta ce poate fi usor unsa pe paine.
Aceasta Crema de oua se serveste cu paine proaspata sau prajita in functie de preferintele fiecaruia.

Crema de oua Spor la bucatarit !

32 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.