Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Sandvis cald in lipie

Sandvis cald in lipie

Asa cum se spune, micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. E de preferat sa nu o neglijam asa ca astazi va propun un sandvis cald in lipie. In acest sandvis am pus o combinatie de produse astfel incat sa acopere necesarul unei mese cat de cat echilibrate.
Cand am primit setul de mic dejun de la Fram Eectrocasnice format din prajitorul de paine FTP-800BK si cana fierbator FEK-2200GX, mi-am zis ca musai sa pregatesc aceste sandvisuri in lipie si pe care am pus doua tipuri de branza, omleta, frunze de spanac, sos pesto si felii de muschi file.

Voi insa le puteti pregati in varianta care va place, este un sandvis versatil, dar cel mai important e ca se face usor mai ales ca prajitorul de paine are patru fante cat sa prajesti 4 sandvisuri de o data.
Cana fierbator face ca apa sa ajunga la punctul de fierbere in mai putin de 5 min, astfel ceaiul, cafeaua poate fi gata cat ai bate din palme.
Acest set este foarte util in orice bucatarie, iar designul ales de catre Fram este unul deosebit, fapt pentru care e o placere sa le ai la indemana pe blatul de bucatarie.

Sandvis cald in lipie

Va las mai jos inca doua retete in care prajitorul de paine poate fi de ajutor!!

Sandvis cald in lipie- Ingrediente

  • lipii
  • felii de cheddar
  • felii de mozzarella
  • felii de muschi file
  • frunze de spanac
  • omleta simpla
  • sos pesto
ingrediente sandvis

Cum pregatim sandvisuri la prajitorul de paine

Asa cum v-am mai spus , este alegerea fiecaruia ce pune intr-un sandvis.
Foile de lipie, se taie cu, cutitul in raza, astfel sa se poate impacheta sub forma de triunghi.
Se ung cu un strat fin de sos pesto, se aseaza alternativ ingredientele alese apoi se impacheteaza sub forma de triunghi.

preparare sandvis

Sandvisul astfel format se pune in fanta de la prajitor, se setesaz la pozitia 4 si se lasa sa se rumeneasca.

sandvis in lipie

Cand timpul s-a scurs, prajitorul se deconecteaza singur si scoate sandvisul la suprafata.
Cat timp sandvisurile se rumenesc pregatim si ceaiul!! Nu trebuie decat sa punem apa in cana fierbator si e gata in mai putin de 5 min.
Un mic dejun copios, numai bun de pregatit intr-o zi de weekend cand toata familia e acasa!!
Sa aveti spor si pofta!!

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram