Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Deliciu de vara

deliciu de vara
Deliciu de vara, un desert rapid, la pahar cu o crema de mascarpone, piscoturi si fructe proaspete. Un desert rapid ce poate fi pregatit fara prea mult efort.
Desert la pahar cu capsune, desert rapid, desert de vara cu fructe proaspete, cum pregatim un desert rapid la pahar!!

Deliciu de vara-Ingrediente

250 gr mascarpone
300 ml frisca
100 gr zahar pudra vanilat
esenta de vanilie
100 gr piscoturi de sampanie
500 gr capsune

Deliciu de vara- Mod de preparare

Branza mascarpone o mixam bine impreuna cu zaharul pudra si esenta de vanilie.
Peste ea adaugam frisca batuta si mixam pana la incorporeaza.
Taiem piscoturile si capsunele in bucati mici.
Montam desertul in pahare sau cupe astfel: asezam un strat de capsuni,  apoi un strat de piscoturi dupa care cu ajutorul unui cornet turnam un strat de crema.
Procedeul se repeta pana ce cupa se umple. Deasupra neaparat trebuie sa fie un strat de crema.
Decoram dupa imaginatie si servim dupa ce a fost tinut la frigider 30 min.
Un desert usor de facut, recomandat in zilele fierbinti de vara.

deliciu de vara

Pofta buna!

5 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.