Deliciu de vara, un desert rapid, la pahar cu o crema de mascarpone, piscoturi si fructe proaspete. Un desert rapid ce poate fi pregatit fara prea mult efort.
Desert la pahar cu capsune, desert rapid, desert de vara cu fructe proaspete, cum pregatim un desert rapid la pahar!!
Deliciu de vara-Ingrediente
250 gr mascarpone
300 ml frisca
100 gr zahar pudra vanilat
esenta de vanilie
100 gr piscoturi de sampanie
500 gr capsune
Deliciu de vara- Mod de preparare
Branza mascarpone o mixam bine impreuna cu zaharul pudra si esenta de vanilie.
Peste ea adaugam frisca batuta si mixam pana la incorporeaza.
Taiem piscoturile si capsunele in bucati mici.
Montam desertul in pahare sau cupe astfel: asezam un strat de capsuni, apoi un strat de piscoturi dupa care cu ajutorul unui cornet turnam un strat de crema.
Procedeul se repeta pana ce cupa se umple. Deasupra neaparat trebuie sa fie un strat de crema.
Decoram dupa imaginatie si servim dupa ce a fost tinut la frigider 30 min.
Un desert usor de facut, recomandat in zilele fierbinti de vara.
Pofta buna!
Comentarii recente
pansy
07/06/2010 at 00:23grozav arata !
Lory
07/06/2010 at 21:37Multumesc Pansy,
Anonymous
24/05/2011 at 01:05Arata senzational
Am salvat reteta, multumesc
Mihaela