Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Deliciu de vara



Ingrediente

250 gr mascarpone
300 ml frisca
100 gr zahar vanilat
esenta de vanilie
100 gr piscoturi de sampanie
500 gr capsuni

Branza mascarpone se mixeaza bine impreuna cu zaharul pudra si esenta de vanilie.Peste ea adaugam frisca batuta si o mixam pana ce se incorporeaza.Taiem piscoturile in bucatele mici deasemeni si capsunii.
Montam desertul in pahare sau cupe astfel:asezam un strat de capsuni ,apoi un strat de piscoturi dupa care cu ajutorul unui cornet turnam un strat de crema.Procedeul se repeta pana ce cupa se umple.Deasupra neaparat trebuie sa fie un strat de crema .
Se decoreaza dupa imaginatie si se servesc dupa ce au fost tinute la frigider 30 min.
Un desert usor de facut ,recomandat in zilele fierbinti de vara.
Pofta buna!!

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...