Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Desert la pahar cu musli si fructe

Desert la pahar cu musli si fructe E perioada deserturilor rapide, fara coacere!!
Astazi va ispitesc cu un desert la pahar cu musli si fructe proaspete. O combinatie reusita cu musli crunch, crema de branza cu miere si frisca, ciocolata, afine si mure.
Recomand sa il incercati, se face extrem de usor si e perfect atunci cand nu vreti sa zaboviti mult in bucatarie dar totusi doriti sa va rasfatati cu ceva dulce si bun!!
Va recomand si alte deserturi rapide pregatite cu crema de branza cu smantana- Grace de la Delaco !!
Desert la pahar cu musli si fructe

Desert la pahar cu musli si fructe – Ingrediente

4 portii
o cutie crema de branza cu smantana- Grace
200 ml smantana pentru frisca
2-3 linguri miere de albine sau dupa gust
50 g ciocolata neagra
1 lingurita extract de vanilie
4-5 linguri musli crunch
fructe proaspete
bastonase de ciocolata
Desert la pahar cu musli si fructe

Desert la pahar cu musli si fructe – Mod de preparare

Crema de branza si smantana  se mixeaza impreuna cu mierea de albine si extractul de vanilie pana ce compozitia capata consistenta. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca usor.
Astfel crema pregatita nu trebuie decat sa fie montat desertul in pahare. Eu am ales sa folosesc aceste pahare de coniac dar pot fi folosite orice alt tip pahare sau cupe .
Prima data se pune un strat de crema, apoi o lingura de musli si la final fructe proaspete (afine, mure si coacaze rosii). Desigur pot fi folosite orice alte fructe va sunt pe plac si care se preteza la astfel de deserturi.
Se decoreaza paharele cu frunzulite de menta si bastonase de ciocolata.
Acest desert poate fi pregatit cu cel putin 20 de minute inainte de a fi servit si se pastreaza la rece.

Desert la pahar cu musli si fructe
Tips: Atunci cand folositi in deserturi smantana pentru frisca aceasta trebuie sa fie rece din frigider altfel exista riscul sa nu se bata.

14 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.