Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Castigator Concurs – Curatenie generala cu Asevi !

Produse de curatat cuptor

Am ajuns la finalul acestui concurs si avem un castigator. Desigur, am fi vrut ca toti cei care ati lasat cate un comentariu sa castigati un pachet cu produsele Asevi ,de care sunt foarte incantata si care chiar merita efortul sa le procurati . Va multumim tuturor pentru participare, speram ca in viitorul apropiat sa avem multe concursuri de acest gen cu premii mai numeroase pentru toti participantii.

Am primit 104 comentarii, care mai de care cu sfaturi utile privind produsele de curatenie. Pe primul loc  se situeaza lamaia, otetul si bicarbonatul, dar mai sunt care folosesc glicerina pentru geamuri truc de care nu am stiut, petrolul  pentru scoaterea petelor de rugina, altii, presupun ca dupa ce au zugravit au folosit mult spaclul, apoi sarea, boraxul si alte produse pe care poate acum le omit, dar chiar sunt utile si incercate de multi dintre noi.
Un comentariu mi-a atras atentia insa, comentariul doamnei  Doina Radu. Un comentariu simplu, scurt si la obiect prin care enumera produsele cele mai folosite si utilitatea lor : “Cele mai eficiente, ieftine și sigure produse de curățenie sunt oțetul, lămâia și bicarbonatul de sodiu, produse care au o largă și variată arie de aplicare, începând de la geamuri și covoare, terminând cu faianță, gresie, tacâmuri, vase, etc. Aplicare universală.
In comentariul dansei ma regasesc si eu. Imi transmite ca nu sta mult pe ganduri, si ce isi pune in plan le rezolva. Este foarte calculata si stie cu ce trebuie sa inceapa. Chiar daca lasa curatenia pe ultima suta nu intra in panica, se regaseste mereu !

Asadar, doamna Doina Radu sunteti castigatoarea Pachetului cu Produse de Curatenie  Asevi  ! Astept datele dumneavoastra de contact  (nume,  adresa , nr. telefon ) pe adresa de mail bucatareselevesele@gmail.com

Va doresc mult spor si un Paste Fericit !!!!

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram