Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Concurs- Borcane.ro te Premiaza cu Miere si Vin!

Concurs- Borcane.ro te Premiaza cu Miere si Vin!
Borcane.ro este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de borcane, sticle, dopuri, capace și accesorii de vinificatie din România. Pe Borcane.ro găsești cele mai importante lucruri pentru bunul mers al unei gospodării: borcanele mici, mari, de 370 ml, de 1 litru, sau mai mari de atât, pentru miere, dulceață sau muraturi, pe toate le gasești pe site-ul care are grijă să ai tot timpul la îndemână recipientele necesare.

Pe lângă cele 70 de tipuri de borcane atent selecționate pentru a se potrivi cu toate activitățile din bucătărie sau din jurul casei, aici găsești și o gamă completă de dopuri și capace din cele mai diverse materiale, de la plută, lemn sau cauciuc, până la metal sau aluminiu, cu toate modurile de înfiletare, de la capace prefiletate până la filet twist.

Borcane.ro
este alaturi de tine și în domeniul vinificației. Butoaiele, sticlele și damigenele de cele mai diverse tipuri se află alături de accesoriile, substanțele și diferitele modele de cutii care îl vor mulțumi chiar și pe cel mai pretențios vinificator. Toate acestea sunt completate de utilajele necesare pentru îmbuteliere, pentru cea mai diversă ofertă de vinificație. Puteti vedea intreaga selectie de produse aici .

Din aceeasi familie cu borcane.ro face parte si site-ul Cadouri marturii nunta.ro, care îți oferă o gamă completă de cadouri și mărturii pentru invitații tăi, ajutându-i să păstreze pentru totdeauna în memoria lor această zi de neuitat. De la sticle si borcane pictate manual , la coșuri, pungi-cadou, plase din hârtie, etichete și alte accesorii hand-made, personalizate prin diverse procedee, aici vei găsi tot ceea ce ai  nevoie pentru a-i impresiona pe cei prezenți prin unicitatea si originalitatea acestor obiecte deosebite.

In aceasta toamna sarbatorim luna mierii si a vinului și te invitam la un concurs! Borcane.ro pune la bătaie 3 seturi constand dintr-o sticla de vinTohani si 4 borcane de miere, in valoare de 201 RON.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la acest concurs?

 1. Da like paginii de Facebook Borcane & Capace
 2. Distribuie acest concurs pe pagina ta de Facebook
 3. Lasa la acest post un comentariu cu link-ul unui produs preferat de tine de pe site-ul borcane.ro

 

Concursul se desfasoara in perioada 28 octombrie- 4 noiembrie 2015 ora 23:59.
Castigatorii vor fi alesi in data de 05.11.2015 prin tragere la sorti.

Pentru ca participarea la prezentul concurs sa fie considerata valida, trebuie sa fie indeplinite cerintele de mai sus.

Premiul va fi livrat de catre sponsor doar pe teritoriul tarii.
Datele castigatorilor{ adresa si nr de telefon} se vor trimite in termen de 48 de ore la adresa de e-mail : bucatareselevesele@gmail.com

In cazul in care castigatorii nu isi revendica premiul castigat in termenul prevazut, se va face o noua extragere.

Update 05.11.2015Castigatorii acestei editii !!!!

Concurenta, Adriana Baltateanu nu va participa la extragere deoarece termenul limita de inscriere a fost 4 Nov.2015 si ea s-a inscris doar in 5 Nov.2015.

Castigatori :

 1. Valsan Mirela   – 103

  Mirela-Valsan-castigator-103

 2. Marcela Si Mihai  – 28

  Marcela-Mihai-castigator -28

 3. Monica Albutiu  – 249

  Monica-Albutiu-castigator-249
  Felicitari ! Asteptam datele de contact la mail-ul mentionat la regulament.

  Multumim sponsorului pentru frumoasele premii acordate.

Urmareste-ne si pe Instagram