Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Concurs- Castiga produse Green Sugar

Concurs Green Sugar

Daca ne urmariti, atunci ati observat ca de ceva timp va recomandam retete cu indulcitorul natural Green Sugar.
Daca acum aflati pentru prima oara despre indulcitorul natural, va recomandam sa cititi cu atentie articolul recent publicat pe site „De ce sa aleg Green Sugar
Acolo veti gasi descris din ce este facut, cum si la ce il puteti folosi, de cine este produs si de unde il puteti cumpara.
Si pentru ca prietenii nostri de la Laboratoarele Remedia si-au dorit ca produsele Green Sugar sa fie testate si de cititori, ne-am gandit sa organizam un concurs rapid !!
Premiul oferit de catre sponsor este un pachet cu produse format din:
– 1 cutie Green Sugar 50 stick,
– 2 sticlute Green Sugar lichid,
– o cana si farfuriuta de cafea, personalizate Green Sugar

Conditii de participare la concurs:
-Like la pagina de fan facebook GreenSugarRemedia
-Raspuns printr-un comentariu aici la pagina de concurs, la intrebarea:

Care sunt singurele doua ingrediente din compozitia Green Sugar, care il transforma intr-un produs 100% natural si sigur pentru sanatate?

Perioada de desfasurare
Concursul se desfasoara in perioada 6 noiembrie- 13 noiembrie 2014

Update : 10/11/2014 
Fiindca site-ul in ultimele doua zile nu a fost 100% functional din motive independente de noi, prelungim perioada concursului. 
Concursul se desfasoara in perioada 6 noiembrie- 15 noiembrie 2014

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.
Premiul va fi livrat de catre sponsor doar pe teritoriul tarii
Mult succes tuturor!!

Update 16/11/2014

In urma tragerii la sorti , castigatoarea concursului este:

Dana Raceala Zaltareanu  

castigator-green-sugar

Felicitarii !! Asteptam datele de contact (adresa completa si nr de telefon) pe adresa de email bucatareselevesele@gmail.com

Multumim tuturor pentru participare!!

Fiti cu ochii pe noi fiindca vor mai urma si alte concursuri !!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.