Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Concurs- Castiga un pachet cu Green Sugar Gelifiant

gelifiant-NOU11

Dupa ce am testat Green Sugar Gelifiant , dulcele natural special conceput de Laboratoarele Remedia pentru dulceturi, a sosit si momentul ca unul din voi, dragi cititori, sa testeze acest produs in bucataria proprie. Green Sugar este un produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic obtinut din doar doua ingrediente: extractul de Stevia rebaudiana (obtinut prin oparire) si eritritol (obtinut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis). Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.

Laboratoarele Remedia ofera un pachet de Green Sugar Gelifiant unui participant la concurs care va fi ales prin tragere la sorti si  care va indeplini conditiile acestui concurs.

Conditii de participare Concurs  :

  1. Lasi un comentariu la acest post in care ne spui din ce este obtinut Green Sugar
  2. Distribuie acest concurs pe pagina ta de Facebook
  3. Distribuie pe peretele tau de Facebook una din dulceturile preferate de pe site-ul Green Sugar- gasiti dulceturile  Aici  (click pe „aici”)

Concursul se desfasoara din 17.07.2015 pana in 21.07.2015 inclusiv . In data de 22.07.2015 se va afisa castigatorul. Castigatorul va trimite in termen de 48 de ore de la afisarea rezultatului datele complete (nume, prenume, adresa exacta si numar telefon) la adresa de email : bucatareselevesele@gmail.com. Sponsorul va trimite premiul doar pe teritoriul tarii. In cazul in care locuiti in strainatate si sunteti castigator, va rugam sa lasati o adresa valida din Romania unde poate fi trimis pachetul.

Bafta !

Update 22/07/2015
In urma tragerii la sorti castigatorul concursului este nr 3 –Florica Stefan
Felicitari!!
castigator-green-sugar

Urmareste-ne si pe Instagram