Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Curatenie Generala cu Asevi !

Produse de curatat cuptor

Curatenia generala de Pasti e un obicei lasat din mama in fiica si stim cate avem de facut in aceasta perioada: servici, casa, gatit.
Pentru a curata faianta, gresia, robinetele sau chiuvetele de inox, cuptoarele, plitele de aragaz avem nevoie de o gramada de produse diferite pentru a le curata. Produsele de curatenie din gama ASEVI  m-au scapat de numeroasele produse folosite pana acum. Cu cateva produse am reusit sa curat luna si bec  bucataria, baia, camerele. Pe buna dreptate pot spune ca “Asevi  iti vine in ajutor cu produse in care te poti increde si pe care te poti baza! ”
Asevi este aliatul de nadejde al femeii  moderne cu multe responsabilitati si mereu pe fuga. Aceste produse prin calitatea lor ajuta gospodinele sa termine curatenia mult mai repede, in acest fel ramanandu-le mai mult timp la dispozitie pentru familie, pentru ele.

Initial, va spun cu mana pe inima am fost cam sceptica. Chiar dupa ce am curatat  cuptorul de acasa am zis ca nu este adevarat, nu se poate sa fie chiar atat de bun!  Am mers la tara unde avem un cuptor vechi si forjat, folosit de 3 familii si mi-am spus: Daca acest degresant Asevi  reuseste sa faca cuptorul sa fie curat, nu mai folosesc in viata mea alt produs!  Am purces la treaba . Am pulverizat degresantul  in interiorul cuptorului si pe sticla si am lasat sa actioneze 8-10 minute. Cu un burete cu partea mai aspra am inceput sa sterg sticla si, minune, a devenit curata. Interiorul cuptorului l-am sters cu buretele apoi cu o carpa umeda  pana a devenit frumos si lucios de parca era atunci scos din fabrica. Toata grasimea depusa a fost “mancata”de solutia minune.

curatenie-cuptor-11

Ei, vazand asa ceva, cum am ajuns acasa am chemat vecina sa ii fac o prezentare life la curatirea  plitei de  aragaz care de dimineata a fost bine manjit de al meu sot ce are un stil aparte de a-mi da de lucru dupa ce isi pregateste micul dejun copios in fiecare dimineata. Am pulverizat degresantul pe plita, am lasat sa actioneze 3-4 minute, timp in care povesteam  vecinei  cat sunt de incantata de produse, dupa care cu buretele l-am sters si a iesit perfect curat.

produse de curatenie asevi

Tare incantata a fost vecina si imediat m-a intrebat unde gaseste aceste produse Asevi ca sa le achizitioneze.
Asevi Antical , un alt produs formidabil. Il pulverizezi pe robinete, pe chiuvetele de inox le lasi sa actioneze cateva minute, dai cu buretele, limpezesti cu apa rece si piesele curatate raman ca  oglinda. Iti este mai mare dragul sa privesti ce frumos se curata. Nu mai povestesc de faianta … . In baie nu avem gemulet de aerisire si chiar daca ar fi cred ca majoritatea ne confruntam  cu depunerile dintre rosturi. Ei bine, si aceasta problema a rezolvat-o  Asevi Solutia pentru Rosturi.

produse de curatat baia

Am umezit bine faianta cu dusul cu apa calduta, am turnat Solutia pentru rosturi pe rosturile de faianta care erau afectate de depunere si am lasat sa actioneze 3 minute. Am luat o perie,  am frecat usor apoi am clatit cu apa si rosturile s-au curatat instant. Faianta am pulverizat-o cu Asevi Antical, am lasat-o cateva minute sa actioneze, apoi cu partea aspra a buretului  am sters-o, am limpezit-o  cu apa rece si  faianta lucea de curatenie.  Tot cu Solutia Asevi Antical, am curatat si vasul de WC. La baza acestuia am pus cateva picaturi din Odorizantul pentru Pardoseli  care da un aer de prospetime in baie timp de 24 de ore.
Pentru curatirea gresiei, parchetului  dar si pentru lambriurile din stejar am folosit Solutia de Pardoseli concentrat cu aroma de Portocale. Am dizolvat un capacel in 3-4 l de apa si cu o laveta inmuiata si stoarsa usor am curatat lambriurile. Pentru parchet am dizolvat 4 capacele in circa 8 l apa apoi cu aceasta solutie am sters usor cu mopul fara sa frec pardosela care era acum curata si parfumata . Cealalta solutie pentru pardoseli merge folosita la pardoseli de gresie, in bucatarie si  baie fiind un bun degresant si igienizant.

produse de curatat pardoseli

Tot ce a fost  mai greu de curatat, Asevi mi le-a rezolvat !!!
Vreti si voi sa incercati aceste Produse super faine ????  Va invitam pe aceasta cale sa participati la concurs unde puteti castiga un pachet cu Produse de Curatenie  Asevi !

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs ?

  1. Lasati un scurt comentariu la acest post cu ce trucuri folositi in gospodarie sa terminati mai usor si mai repede curatenia de sarbatori cu costuri minime
  2. Distribuiti pe pagina voastra de Facebook acest post

Pot participa si cei ce locuiesc in  strainatate cu conditia ca in cazul unui castig sa dea o adresa valida din Romania (rude, prieteni). O conditie este si sa aveti peste 18 ani.
Perioada de desfasurare a  concursului  este 10 Aprilie – 23 Aprilie 2016, iar desemnarea castigatorului se va face  prin alegerea  celui mai original comentariu.
Castigatorul va fi anuntat in 24 Aprilie 2016 printr-o noua postare pe blog.
Premiul va fi trimis de  catre sponsor.

Va dorim multa Bafta si spor la curatenie !!!!

Update !!!

Pentru cei interesati !!!!

Produsele ASEVI pot fi gasite in: reteaua de hypermarket-uri CORA din Bucuresti si provincie (Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanta, Drobeta si Ploiesti), in punctele din en-gross-uri (Doraly, Smart Flora, Smart Voluntari, Chirigiu, Apromatco, Piata de Gros, Nik Center, Dragonul Rosu), in reteaua de magazine: Economat, Issa Internet, General Nic, in magazinele de cartier din Bucuresti si imprejurimi. In afara Bucurestiului, produsele sunt distribuite de distribuitorii locali in magazine si la consumatorii finali (hoteluri, restaurante, firme de curatenie, etc).

Urmareste-ne si pe Instagram