Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean

Cosulete cu Branza Pufoasa cu HreanCosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean
Pe langa clasicele Aperitive de Pasti, am zis sa pregatesc si cateva gustari simple cu branza pufoasa. O parte din umplutura am pus in aluat de pizza si o parte in cosulete din aluat fraged.

In alta reteta cu o alta ocazie am sa scriu si reteta cosuletelor. Pana atunci puteti folosi cosuletele din comert care sunt bunicele mai ales pentru gustari de genul. Nu va mai retin atentia cu povesti si trecem direct la reteta.

Ingrediente necesare Cosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean

2 bucati cu Branza pufoasa cu hrean – Delaco
sunca afumata, salam, kaizer (cam ce aveti in frigider la indemana)
1 ou
ardei gras rosu, galben, 2 fitre ceapa verde
cascaval razuit
sare, piper dupa gust
cascaval razuit ori pe razatoarea mare ori pe cea fina
Aluat pizza – Vedeti Reteta Aluat Pizza (dospita la rece)
cosulete din aluat fraged

Preparare umplutura Cosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean

Intr-un vas punem branza pufoasa, oul, ardeii grasi taiati cubulete, ceapa verde taiata rondele fine. Condimentam cu sare si piper macinat. Se amesteca si adaugam la compozitie circa 100 g cascaval razuit.

Cosulete cu Branza Pufoasa cu HreanAmestecam din nou sa se incorporeze cascavalul si umplem cosuletele din aluat fraged. Deasupra presaram cascaval razuit. Cosuletele se pun in cuptorul preincalzit in tava tapetata cu hartie de copt pana compozitia se incheaga (maxim 15 minute, nu mai mult). Se scot si se presara cu ceapa verde taiata marunt, se pune deasupra felii subtiri de piept de porc (sau nu, depinde gustul fiecaruia !) si cate o jumatate de rosie cherry.

Cosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean

Aluatul de Pizza se poate pregati inainte cu o zi si se lasa la rece pana in ziua urmatoare sau se prepara la fata locului.

Reteta Aluat Pizza se poate folosi la Rulada din Piept de Pui in aluat de Pizza!!!

Se intinde pe suprafata de lucru presata cu faina si se decupeaza cu o forma rotunda. Pe mijloc se pune umplutura, se pliaza spre centru cu degetul mare si apoi se prind capete formand astfel spre interior o bucla in care se va pune cate o boaba de mazare fiarta sau alte bucatele de legume.

Cosulete cu Branza Pufoasa cu HreanVedeti in imaginile de mai sus cum se procedeaza.
Se pun pe hartie de copt in tava si se pune tava in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.

Cosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean
Iata ce simplu putem pregati un platou cu gustari!!!
Sper sa va fie de folos aceasta reteta si sa le incercati.

12 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram