Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri Rapide cu Cascaval

Rulouri rapide cu cascavalRulouri Rapide cu Cascaval

Totul a pornit de la painea cu ou pe care de multe ori o pregatesc fetelor mele dimineata, seara sau chiar si in timpul zilei cand au pofta. Am zis ca nu ar strica ca aceasta paine sa aiba ceva in plus fata de reteta clasica si am adaugat felii de Cascaval Creamy Milkana de la – Delaco. Rulourile au fost delicioase. Pe dinafara crocante, in interior cascavalul topit …. ce mai, o bunatate. Cu urmatoarea ocazie voi adauga si o felie de pastrama sau sunca presata la cascaval. Va invitam sa rasfoiti si alte retete cu gustari si aperitive rapide la sectiunea Retete Aperitive.  Iata mai jos cum am procedat.

Ingrediente Rulouri Rapide cu Cascaval :

4 felii paine alba (se pot folosi si alte tipuri de paine)
4 felii Cascaval Creamy Milkana (sau ce va place)
2 oua
faina, pesmet
sare, piper dupa gust
ulei pentru prajit

Preparare Rulouri Rapide cu Cascaval :
Taiem coaja de pe feliile de paine si cu sucitorul de lemn (facaletul) intindem miezul de paine cat de subtire ne permite avand grija sa nu se rupa.

Rulouri rapide cu cascaval

Peste felia de paine asezam o felie de cascaval (si pastrama sau sunca daca aveti la indemana) si incepem sa rulam cat mai strans.
Punem ouale intr-un vas le batem cu furculita, condimentam cu sare si piper.

Rulouri rapide cu cascaval
Fiecare rulou se da prin ou, faina, ou, pesmet si apoi se prajesc in ulei. Se scot pe servete de hartie si se consuma cat sunt calde.

rulouri-rapide-cascaval-creamy-11

Nu-i asa ce simplu sunt de pregatit aceste Rulouri Rapide cu Cascaval? Vreti si alte idei de gustari rapide, sau gustari calde ? Vreti idei pentru aperitive ce se pregatesc rapid si nu sunt foarte elaborioase? Daca da, va recomandam sa rasfoiti sectiunea cu Retete Aperitive, unde veti gasi aperitive pe toate gusturile si toate buzunarele!

76 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

  • Ligia Badet

    20/02/2016 at 18:56

    Dragele mele Bucatarese Vesele , si retetele propuse de voi sunt vesele , atragatoare si bune ! Va doresc numai de bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *