Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Sandvis cu bacon si avocado

Sandvis cu bacon si avocado

Acest Sandvis cu bacon si avocado se prepara foarte usor cu ingrediente putine si in doar 15 minute. Cremozitatea avocadoului si baconul prajit impreuna cu rosiile zemoase si cascavalul topit, super cremos dau o textura aparte acestui sandvis. Cu ingrediente putine, mai exact cu 6 ingrediente veti prepara cel mai bun sandvis. Ingredientele date sunt suficiente pentru 2 portii. Va recomandam sa rasfoiti reteta unui sandvis deosebit , Sandvisul cald cu fructe si cascaval.

Alte retete interesante cu branzeturi diverse gasiti in sectiunea Retete Delaco, aperitive, feluri principale, supe.

Sandvis cu bacon si avocado – Ingrediente

6 felii de bacon
4 felii de paine prajita
1 lingura de unt
4 felii de Cascaval Desenvis-Delaco
1 avocado taiat felii
rosii cherry

Sandvis cu bacon si avocado – Preparare

Punem jumatate de lingura de unt la topit intr-o tigaie si prajim feliile de bacon. Cand sunt rumenite le scoatem deoparte pe o farfurie. Cu untul ramas de la prajirea baconului ungem cele 4 felii de paine.

Sandvis cu bacon si avocado

Pe 2 felii asezam cate 2 felii de cascaval peste care punem felii de avocado si rosii cherry taiate in jumatate. Pe celelalte doua felii de paine asezam bucatile de bacon prajite. Punem feliile de paine cu bacon peste feliile de paine cu avocado si cascaval si le presam putin.

Restul de unt ramas il punem la topit si in tigaia incalzita prajim sandvisurile pe ambele parti pana cascavalul se topeste si painea devine aurie. Se scot din tigaie si se taie pe diagonala. Se servesc fierbinti.

Sandvis cu bacon si avocado

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram . 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!! 
Noi va dorim spor la gatit si Pofta Buna!!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.