Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana


Rulouri din piept de pui cu sos de smantana
Materie prima ptr 4 portii
2 buc piept de pui
150 gr muschi file afumat
8 felii branza topita
400 gr ciuperci proaspete
400 ml smantana
100 gr unt
cartofi

verdeata, piper, sare

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana
Mod de preparare

Pieptul  de pui se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun peste el feliile de muschi, ciupercile taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava cu unt si putina apa. Dupa ce s-au rumenit pe deasupra se scot iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat se adauga smantana in care s-a dizolvat o lingura de faina, se mai tine in cuptor pana se leaga putin. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *