Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Pui marinat in sos teriyaki
Daca va plac mancarurile asiatice, atunci va recomand sa incercati si aceasta reteta- Pui marinat in sos teriyaki. Pentru reusita ei am cateva sfaturi pentru voi!! Intotdeauna sa folositi ingrediente de calitate si sa respectati reteta fiindca inlaturarea unui ingredient poate schimba in totalitate gustul final. Marinarea carnii este cel mai important lucru pentru a […]

Sos de carne-Ragu de curcan
Acest Sos de carne-Ragu de curcan este perfect pentru lasagna, musaca sau pur si simplu impreuna cu paste. De multe ori il pregatesc in portie dubla, astfel, jumatate din cantitate ajunge in congelator, ambalat intr-o caserola ermetica. Te scoate din incurcatura cand esti in criza de timp sau cand nu ai chef sa stai prea […]

Pulpe de pui cu bere la cuptor
Cea mai simpla reteta cu pui sunt aceste Pulpe de pui cu bere la cuptor. Se pregateste foarte usor si relativ rapid. Nu mai spun cat este de gustoasa alaturi de o garnitura de cartofi natur sau pireu de cartofi, dar puteti pregati alaturi si alte garnituri cu cartofi ca de exemplu cele prezentate mai […]

Piept de pui la sous vide
Acest Piept de pui la sous vide, pot sa zic ca este pieptul de pui gatit perfect. Are ca rezultat un piept fraged si suculent. Ginerele meu este fan piept de pui , de rata, gasca, tot ce este carne fara grasime si a fost foarte incantat de acest fel. Alte retete cu piept de […]

Piept de rata cu sos de portocale
Cel mai simplu si bun preparat din piept de rata a fost acest Piept de rata cu sos de portocale, pe care l-am gatit pana acum. Pieptul de rata a fost foarte fraged datorita procesului de marinare pe care l-am facut cu ajutorului aparatului de vidat HEINNER HAV-EDC120SS Piept de rata cu sos de portocale […]

Pui chinezesc la aburi
Clar acest Pui chinezesc la aburi este cea mai simpla reteta pe care am pregatit-o pana acum si cel mai light. De ce? Pentru ca la prepararea acestui pui am folosit acest Steamer HSA-1000XMC de la Heinner, care chiar m-a surprins. Nu credeam ca puiul si orezul sa se gateasca atat de bine intr-un timp […]

Pui rotisat
De multe ori avem pofta sa mancam un pui rotofei rotisat, bine rumenit. Eu personal am avut cateva surprize cand am cumparat puiul rotisat. Nu era facut suficient, era crud si trebuia sa il pun sa il prajesc eu pentru a putea fi mancat. Alte retete cu pui De acum cu acest Air Fryer HAF-B2000FB […]

Frigarui de pui caprese cu pesto
Desi la prima vedere are un nume mai pompos, aceasta reteta de Frigarui de pui caprese cu pesto este o reteta foarte simpla si savuroasa in care se regasesc aromele verii. Mici bucatele de piept de pui marinate intr-un pesto de busuioc, alaturi de rosii cherry mici si foarte gustoase dar si de burrata cremoasa […]

Aripioare in sos dulce picant
Eu ador mancarurile dulci picante, iar aceste aripioare in sos dulce picant sunt placerea mea nevinovata!! Nu le gatesc prea des fiindca nu ma pot opri la doar 3-4 buc, sunt destul de calorice pentru regimul meu. Faptul ca aripioarele nu sunt prajite in baie de ulei, le fac un pic mai accesibile si pentru […]

Crochete de pui umplute cu mozzarella
Sarbatorile pascale se apropie cu pasi repezi, asa ca am inceput sa ne gandim la un meniu pentru masa de Pasti.Daca la sarbatorile de iarna, masa a fost incarcata cu preparate din carne de porc, la Pasti, eu prefer sa pregatesc retete in care sa include carnea de pasare si miel.Cand am primit provocarea din […]

Piept de pui cu smantana si ciuperci
Aceasta reteta de Piept de pui cu smantana si ciuperci o pregatesc atunci cand nu vreau sa petrec mult timp in bucatarie sau cand vreau ceva bun, rapid si gustos!! Se poate face din mai multe tipuri de carne, piept de curcan, pulpe dezosate sau chiar bucati de carne cu os, insa atunci timpul de […]

Pui copt în pungă de hârtie
Când avem poftă de un pui bine rumenit, suculent și crocant la exterior cumpărăm repede un pui fraged și proaspăt și pregătim un Pui copt în pungă de hârtie! Mama folosea această metodă de a coace puiul. Era zi de sărbătoare când ne pregătea pui la cuptor. Doamne ce bun era cum îl pregătea! De […]

Racitura- Piftie de curcan la Multicooker
Se stie deja ca raciturile se fac mai mult iarna, nu ca nu pot fi facute si pe timpul verii, insa e o mancare specifica anotimpului rece.Imi plac raciturile, cele din carne de porc sunt preferatele mele. Din pacate nu mai am voie, asa ca ma multumesc si cu aceasta Piftie-Racitura de curcan la Multicooker. De […]

Piept de pui in sos vanatoresc
Aveam cumparat un pui crescut la tara, de la care pieptul l-am pus deoparte pentru a pregati acest Piept de pui in sos vanatoresc, si din restul am pregatit o ciorba de pui cu tarhon si o friptura cu maghiran. Am pus la treaba cu mari emotii noul aparat Multicooker cu gatire la presiune de […]

Escalop de pui cu piersici si pesto
Ce poate fi mai bun intr-o zi fierbinte de vara decat o mancare savuroasa ce se pregateste usor si in care sa descoperi aromele verii. Astazi va propun o reteta in care am adunat fragezimea pieptului de pui, dulceata si aroma piersicilor, savoarea sosului pesto pregatit cu busuioc proaspat si cremozitatea mozzarellei.Reteta de escalop de […]