Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Banane caramel cu inghetata

 

banane-caramel-cu-inghetata-de-vanilie
Ingrediente
3 banane
4 lg zahar
un cub de unt
25 ml whiskey
inghetata de vanilie
Decor
caramel cu vanilie
(Rasnita Kotanyi)


Se topeste zaharul intr-o cratita dupa care adaugam untul si cativa stropi de apa.
Dupa ce s-a topit se pun bananele taiatae pe jumatate sau felii mai mari si le sotam un pic .
Cand e aproape gata punem whiskey si le flambam.

Le servim in cupe de sampanie sau pe platou alaturi de inghetata de vanilie si decor de caramel cu vanilie
Un desert usor de preparat si foarte fin.

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Inimioare umplute
Inimioare umplute

  Ingrediente aluat Inimioare umplute: 600 g faina, 1 1/2 lingurite sare, 1 ou, 100 g iaurt, 300 ml lapte,...

Închide