Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Bavareza cu Visine

Bavareza cu VisineBavareza cu Visine
Nimic mai simplu de pregatit decat aceasta Bavareza cu Visine. Este un desert care se pregateste rapid si nu are nevoie de coacere. Este desertul perfect pentru copii in zilele calduroase de vara.

Aceasta Bavareza cu Visine se poate pregati atat din visine proaspete cat si din visine congelate sau din Visine Conservate la Rece.
Bavareza se poate pregati si din alte fructe cum ar fi din caise, zmeura, piersici.

Ingrediente Bavareza cu Visine

500 g visine
8-10 linguri zahar (putem inlocui cu indulcitor sau 5 linguri miere)
3 plicuri gelatina de la dr Oetker(30 g)
400 ml frisca Megle
ciocolata pentru ornat

Preparare Bavareza cu Visine

Visinele se spala si se scot samburii. Le punem intr-o craticioara impreuna cu zaharul la fiert pentru 5 minute. Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece. Se incalzeste usor (NU TREBUIE SA FIARBA! ) dupa care se adauga la compozitia de visine.

Bavareza cu Visine

Lasam la racit dupa care o pasam cu mixerul sau in blender.
Frisca se bate spuma si adaugam la ea treptat compozitia de visine racita. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Bavareza cu VisineSe tapeteaza o forma de tort detasabila cu folie alimentara si se toarna in ea crema de visine.
Se pune forma la rece pentru cel putin 2 ore dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu ciocolata topita, aveline din frisca, visine. Alte retete cu deserturi rapide puteti vedea in sectiunea Retete Deserturi.
Pofta Buna !

21 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

  • olivia

    04/07/2017 at 20:14

    O reteta minunata si binevenita.O vara racoroasa!

  • Anunturili

    04/07/2017 at 20:34

    Cautam un desert rapid fara coacere… si am gasit reteta asta! Pot spune ca este un desert delicios si usor de facut

  • miorel

    05/07/2017 at 19:14

    Cred ca merge f bine si cu zmeura dar intreb daca merge cu dulceata de visine sau mure, zmeura pentru ca imi place aceasta reteta si vreau s-o incerc. Multumesc mult pentru toate retetele pe care le primesc pe e mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *