Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Gutui trase in ciocolata

INGREDIENTE
o gutuie,
50 gr ciocolata,
25 ml frisca,
10 gr unt,
miez de nuca,
1/2 esenta vanilie (fiola)
MOD DE PREPARARE
Se pune gutuia curatata de coaja intr-o tavita si se introduce in cuptorul incins.Se lasa la foc potrivit pana se patrunde cam (40 min)
Intre timp amestecam ciocolata cu frisca si untul intr-o craticioara pe aburi pana obtinem nu sos cu o consistenta omogenta.Il aromatizam cu esenta de vanilie.Miezul de nuca putin prajit in cuptor se toaca grosier.
Asezam gutuia intr-o farfurie lasam sa se tempereze dupa care turnam sosul de ciocolata si decoram cu nuca maruntita.

Pofta Buna !

0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.