Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inghetata cu fructe










Ingrediente :
4 oua intregi
450 gr smantana de 20%
125 ml frisca hulala sau megle
200 gr zahar
circa 400 gr fructe + 2 linguri zahar

Preparare :

Cele 4 oua intregi le mixam cu 200 gr zahar pana devine spuma . Adaugam fructele pasirate (in cazul meu am pus capsuni) si 450 gr smantana. Mixam din nou circa 2 minute dupa care asezam compozitia intr-o cutie de plastic si o dam la congelator pentru circa 12 ore (pana e inghetata). Scoatem compozitia de la congelator si o punem in robotul de maruntit si la viteza maxima lasam circa 2 minute sa se omogenizeze compozitia. Turnam peste 125 ml frisca si lasam din nou la mixat circa 3-4 minute . Turnam din nou compozitia in forma si o dam la congelator .
Servim decorat cu fructe , cu diferite topinguri , sau cu piscot de sampanie .

Pofta Buna !

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.