Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inghetata de mango cu iaurt

inghetata cu mango si iaurt

Zilele trecute am cumparat cateva fructe de mango foarte coapte, dulci si aromate numai bune de pregatit un desert savuros cu ele.
Dupa ce am mancat pe saturate, pe restul le-am taiat cubulete si le-am pus in congelator cu gandul la o inghetata aromata.
Daca e ceva ce nu ar trebui sa lipseasca pe timp de vara din congelator, aceasta e inghetata. Imi place sa am la indemana mereu o caserola cu inghetata, in special din fructe.
Astazi mi-am propus sa va arat cum se pregateste cea mai buna inghetata de mango cu iaurt folosind doar trei ingrediente. De mare ajutor mi-a fost blenderului VitaPower Serie 4 de la Bosch cu carcasă din oțel inoxidabil, cana ThermoSafe și capac SafetyLid și sticlă ToGo – ideal pentru un stil de viata sanatos.

blender VitaPower


Are un motor puternic de 1.200W și până la 30.000 rpm, cutit ProEdge din otel inoxidabil si cana cu forma ergodinamica la interior. Astfel am putut sa folosesc fara nicio problema fructele congelate pe care le-a transformat imediat intr-o pasta fina.
Blenderul are si programe automate de smmothie, maruntire a ghetei dar si de curatare a vasului.
Mai este dotat cu impingator multifunctional care te ajuta sa amesteci ingredientele chiar in timpul procesarii, fara sa deschizi capacul. Are si un sistem de siguranta care impiedica pornirea accidentala.
Daca va place blenderul, va asteptam pe pagina noastra de Fb unde vom da startul unui concurs al carui premiul este aceast Blender VitaPower Serie 4

inghetata cu mango si iaurt

Dar haideti sa va arat cum am pregatit cea mai rapida, gustoasa, aromata inghetata cu mango!!

Inghetata de mango cu iaurt- Ingrediente

ingrediente inghetata
  • un mango taiat cubulete
  • 175 g iaurt grecesc
  • 125 g lapte condensat indulcit

Cum pregatim cea mai buna inghetata cu mango

Daca veti sa obtineti cea mai gustoasa inghetata de mango cu iaurt, urmati pasii de mai jos:
– Mango se taie in cubulete, se pune intr-o caserola sau o punga de plastic si se introduce in congelator pentu 24 ore.
– Bucatelele de mango congelate se pun in blender, se adauga iaurtul grecesc si laptele condensat indulcit.
– Se porneste blenderul la viteza maxima si se mixeaza pana se obtine o pasta fina si omogena.

preparare inghetata


– Compozitia de inghetata se rastoarna intr-o caserola si se introduce in congelator pentru o consistenta mai ferma.
Daca va place inghetata mai moale, atunci poate fi consumata si imediat sau dupa ce o lasati la congelator maxim 30 min.


Se poate servi cu diferite topppinguri, eu am preferat sa nu o asociez cu nimic fiindca mi-am dorit sa ii simt aroma de mango. Tocmai de asta nu am folosit la prepararea ei nici o alta aroma.
Va recomand sa o incercati, este atat de buna incat nu prea te poti opri doar la o cupa.

Mai jos va recomand inca doua retete de inghetata pe care eu le ador si care se fac la fel de rapid!!

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram