Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inghetata de piersici si caise

Inghetata de piersici si caiseInghetata de piersici si caise. Cum se prepara inghetata sanatoasa din piersici si caise Reteta inghetata de fructe. Cea mai buna inghetata de casa.

Inghetata de piersici si caise

Inghetata de piersici si caise-INGREDIENTE

6-7 piersici
6-7 caise mari
250 ml frisca
4-5 lg miere de salcam

Inghetata de piersici si caise

Inghetata de piersici si caise-MOD DE PREPARARE:

Fructele curatate de coaja si samburi se aseaza intr-o caserola si se introduc la congelator.
Dupa ce au inghetat bine se pun intr-un robot de bucatarie se adauga frisca lichida si mierea de salcam.
Se mixeaza bine pana se formeaza o pasta groasa semiinghetata.
Se poate consuma pe loc cu un sos de ciocolata sau fructe sau se pune intr-o caserola si se mai tine la frigider 1-2 ore. Se serveste decorata cu ciocolata sau cum doriti!!

Inghetata de piersici si caise

Pofta buna!!

31 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.