Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mini pavlova cu crema de branza

mini pavlova cu crema de branzaMini pavlova cu crema de branza – prajiturele mici, delicate, fine, din bezea, crema de branza si fructe proaspete.
Desi la prima vedere par a fi greu de facut, garantez ca se fac extrem de usor, pentru bezea trebuie doar sa urmati pasii descrisi . Le-am mai pregatit si alta data, acum insa le-a venit randul sa apara si in site in urma provocarii venite din partea Delaco Grace.
Crema de branza cu smantana- Grace , este o ferma gustoasa si santatoasa ce se preteaza pentru deserturi fine dar si pentru aparitive sau alte preparate.
Aici gasiti mai multe retete cu branza !!

mini pavlova cu crema de branza

Mini pavlova cu crema de branza-Ingrediente

Mini pavlova
145 g albusuri de ou( de la 4 oua)
240 g zahar alb
15 g amidon de porumb
1 lingura otet alb

mini pavlova cu crema de branza
Crema de branza
250 g crema de branza cu smantana -Grace
250 ml frisca lichida
3-4 linguri zahar pudra
1 plic zahar vanilat bourbon

fructe proaspete( capsuni, afine, kiwi)
mini pavlova cu crema de branza

Cum preparam bezeaua pentru Pavlova!!

Albusurile la temperatura camerei se bat spuma cu un praf de sare.
Se adauga zaharul in ploaie putin cate putin si se mixeaza pana ce cristalele de zahar sunt topite.
Se adauga otetul si mizeaza apoi se adauga amidonul si se incorporeaza cu ajutorul unei spatule cu miscari usoare de jos in sus.
mini pavlova cu crema de branza
Se pune bezeaua intr-un pos cu varf stelat si se toarna pe tava tapetata cu hartie de copt, in forme mici, rotunde.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 110 grade C pentru 100 min. Dupa ce s-a terminat timpul de coacere, se lasa tava in cuptor cu usa intredeschisa pana ce se racesc bine.
mini pavlova cu crema de branza

Cum pregatim crema de branza pentru Mini Pavlova!!

Crema de branza se pune intr-un castron, se adauga smantana pentru frisca, zaharul pudra, zaharul vanilat bourbon si se mixeaza pana ce crema capata volum si consistenta.
mini pavlova cu crema de branza
Cu ajutorul unui pos cu sprit se toarna avelina de crema peste fiecare mini pavlova si se decoreaza cu fructe proaspete . Se pudreaza cu zahar pudra vanilat (eu am uitat 🙂 ) si se consuma imediat.
mini pavlova cu crema de branza
E de preferat sa se asambleze nu cu mult timp inainte de servire fiindca bezeaua risca sa se inmoaie.

mini pavlova cu crema de branza

Pofta buna!!

34 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *