Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rafaello rapid





Ingrediente :

200 gr nuca cocos
200 gr zahar pudra
250 gr margarina Rama (1 cub)
3 pliculete zahar vanilat
1 galbenus ou
200 gr lapte praf
100 gr biscuiti macinati
nuca cocos pentru ornat

Preparare :

Intr-un vas punem 200 gr nuca cocos, 200 gr zahar pudra, zaharul vanilat, 200 gr lapte praf ,1 galbenus de ou si 100 gr biscuiti macinati. La aceste ingrediente adaugam margarina si framantam pana obtinem o compozitie omogena. Din aceasta compozitie rupem cate o bucatica si facem bulgarasi pe care ii tavalim prin nuca de cocos razuita. Este deosebita daca la mijlocul fiecarui bulgaras adaugati cate o aluna sau o visina ( si nuca e foarte buna ).

Pofta buna !!!

0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.