Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Sos de capsuni

 

sos-de-capsuni-1

 


Ingrediente

1 kg capsuni
700 gr zahar cu pectina


Capsunii se curata de codite se spala bine si se fac pasta cu ajutorul blenderului
Sosul rezultat il trecem prin sita pantru a indeparta semintele.
Se pune intr-o cratita se adauga zaharul cu pectina,se omogenizeaza usor si se tine pe foc 7-8 min de cand incepe sa fiarba.

Se aseaza fierbinte in borcane si se sigileaza.
Este foarte bun pentru prajituri si inghetate.
Daca nu aveti zahar cu pectina folositi zahar obisnuit si gelfix .

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

  • Anonymous

    13/08/2012 at 20:17

    nu inteleg ce este gelfix, va rog sa il descrieti… multumesc. Atlanta

    • Lory

      14/08/2012 at 12:37

      Gelfix ajută fructele să îşi păstreze culoarea, forma, gustul şi vitaminele. Varianta modernă de conservare a dulceţurilor, gemurilor şi jeleurilor!.Este un produs Dr.Oetker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...