Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Zambetul Negresei- Neger Mosoly


Este un dulce usor de preparat si nu necesita coacere. Se fierbe doar !
INGREDIENTE :
250 gr rama,
250 gr zahar praf,
5 linguri faina,
1 ou,
200 gr nuca taiata,
100 gr stafide,
50 gr cacao,
piscot de sampanie,
esenta de rom pentru a stropi piscoturile,


PREPARARE:
Rama il punem la topit pe baie de aburi, la el (atentie sa nu fie fierbinte !!!) se adauga 1 ou intreg si se amesteca continuu .

Trebuie avut mare grija ca daca rama e prea fierbinte oul se va transforma in omleta. Se adauga 250 gr zahar praf,200 gr nuca taiata,100 gr stafide si 50 gr cacao si 5 linguri de faina. Se amesteca continu lasand compozitia sa fiarba timp de 10 minute pe aburi.


Intr-o forma de chec punem folie de aluminiu si apoi din compozitia de mai sus punem un rand ,peste asezam piscoturi stropite cu esenta de rom(le stropim separat intr-o farfurie),apoi iar compozitie , si tot asa pana terminam compozitia obtinuta. Se da forma la rece si se tine pana se intareste .


Se rastoarna apoi pe o tava. se ia folia de aluminiu si se poate servi .

Pofta Buna !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page