Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rosii umplute


Inainte de a scrie reteta fac o precizare…la aceste rosii umplute am folosit un rest de Pilaf de orez cu piept de pui… pe care eu il prepar foarte simplu:carnea de pasare o pun la fiert impreuna cu ceapa tocata fin , morcov rondele,piper o lg de Maggi.Cand este aproape fiarta adaug orezul spalat bine si dau focul la mic pana se face.
O idee foarte buna ..(cred eu).. de a recicla resturile de pilaf
Pentu aceste rosii avem nevoie:
10 rosii potrivite
5 lg pline de pilaf rece bine scazut
1/2 piept de pui(din pilaf)
3 ardei grasi rosii
patrunjel verde
smantana
2 oua
sare
piper
preparam umplutura astfel:pilaful il amesteca cu pieptul taiat marunt adaugam ouale, ardeii (care au fost copti) taiati bucatale mici,sare piper dupa gust.Cu umplutura astfel preparata umplem rosiile care au fost scobite de miez si scurse bine.Se aseaza intr-o tava rosiile iar peste ele turnam miezul de rosii trecut prin blender si asezonat cu piper sare si zahar9ca sa nu fie acrut).Se pune peste tava o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc potrivit.Spre sfarsit se ia folia si se lasa un pic sa se gratineze.
Se servesc cu smantana deasupra…sau nu dupa preferinta .
0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.