![](https://static.bucatareselevesele.ro/wp-content/uploads/2012/10/182.jpg)
![](https://static.bucatareselevesele.ro/wp-content/uploads/2012/10/265.jpg)
![](https://static.bucatareselevesele.ro/wp-content/uploads/2012/10/310.jpg)
![](https://static.bucatareselevesele.ro/wp-content/uploads/2012/10/444.jpg)
![](https://static.bucatareselevesele.ro/wp-content/uploads/2012/10/62.jpg)
4 oua ,4 lg zahar,4 lg faina 1 lg cacao
crema:
un plic de budinca de vanilie,300ml lapte 150gr zahar,100gr margarina dulceata de visine
glazura:
100gr ciocolata ,1 lingurita miere,50 gr margarina
Mod de preparare
Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie.Dupa ce s-a copt o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul.Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic numai ca folosim doar 300ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam.O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta .