Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Sos de Rosii Picant




Va recomandam sa incercati acest Sos de Rosii Picant, ce se pregateste foarte repede din rosii proaspete sau suc de rosii. Este foarte bun cu chiftele, cu chipsuri de cartofi pregatiti acasa in cuptor, la pizza si alte preparate.

Ingrediente Sos de Rosii Picant:
1 ceapa
2-3 catei usturoi
500 ml suc de rosii
2 linguri ulei de masline
1/2 ardei iute
sare dupa gust

Preparare Sos de Rosii Picant :
Ceapa si usturoiul le curatam si le dam pe razatoarea fina .Incingem 2 linguri ulei de masline si calim ceapa si usturoiul 1 minut. Turnam peste bulionul(sucul de rosii),adaugam si jumatatea de ardei iute (este facultativ)taiat marunt si lasam sa fiarba circa 10-15 minute pana sosul de rosii se ingroase un pic.
Asezonam cu sare dupa gust si servim alaturi de preparatele preferate.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *